top of page
binnenstad zwolle

doe mee en Help Zwolle vooruit

Er zijn meerdere mogelijkheden om bij te dragen aan een leefbare binnenstad en de bbZ. Je kunt bijdragen middels een lidmaatschap, ons financieel steunen en/of bijdragen als vrijwilliger bij evenementen die wij organiseren. 

 

We organiseren variërende thema-avonden op bijzondere locaties in de binnenstad. Dit doen wij aan de hand van een aantal thema's waar binnen al onze activiteiten vallen. Thema avonden sluiten we altijd af met een gezellige borrel. Naast Thema avonden organiseren we borrelavonden waarbij de sociale cohesie centraal staat.

Word lid

Word lid

Al voor € 10,- per jaar bent je lid van de bbZ. Dit lidmaatschap is een persoonlijk lidmaatschap. Het lidmaatschapsgeld wordt jaarlijks via een automatische incasso geïnd.

Gebruik onderstaande button en vul je persoonsgegevens, adres en rekeningnummer in, dan zorgen wij ervoor dat je lid wordt van de bBZ!

Geen tijd om actief lid te zijn, maar wel een hart voor Zwolle? Je kunt ook financieel bijdragen waardoor wij meer impact met onze activiteiten kunnen genereren!

Steun ons

Steun ons
Help mee

Help mee!

We kunnen voor het organiseren van onze activiteiten altijd hulp gebruiken. Dit kan zijn in het verspreiden van flyers tot het bijhouden van onze social media. Mocht jij over eigenschappen bezitten waarvan jij denkt dat deze onmisbaar zijn voor de bbZ? Dan komen we graag met jou in contact!

Doe mee en help

Zwolle vooruit...

Mis niets

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

en blijf op de hoogte!

bottom of page