top of page
binnenstad zwolle

doe mee en Help Zwolle vooruit

Er zijn meerdere mogelijkheden om bij te dragen aan een leefbare binnenstad en de bbZ. Je kunt bijdragen middels een lidmaatschap, ons financieel steunen en/of bijdragen als vrijwilliger bij evenementen die wij organiseren. 

 

Daarnaast organiseren we variërende thema-avonden op bijzondere locaties in de binnenstad. Dit doen wij aan de hand van een aantal thema's waar binnen al onze activiteiten vallen.

Word lid

Word lid

Al voor 10,- euro per jaar bent u lid van de bbZ. Dit lidmaatschap is een persoonlijk lidmaatschap. Elke tweede persoon (partner/huisgenoot) per huishouden krijgt 25% korting en betaalt slechts €7,50 per jaar.

Geen tijd om actief lid te zijn, maar wel een hart voor Zwolle? U kunt ook financieel bijdragen waardoor wij meer impact met onze activiteiten kunnen genereren!

Steun ons

Steun ons
Help mee

Help mee!

We kunnen voor het organiseren van onze activiteiten altijd hulp gebruiken. Dit kan zijn in het verspreiden van flyers tot het bijhouden van onze social media. Mocht jij over eigenschappen bezitten waarvan jij denkt dat deze onmisbaar zijn voor de bbZ? Dan komen we graag met jou in contact!

Doe mee en help

Zwolle vooruit...

Mis niets

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

en blijf op de hoogte!

bottom of page